Yhteystiedot

Buona Sera
buonas@gmail.com

Tero Himanen
p. 044 262 2605

Käyntejä alkaen 10.4.2010

Käyntejä kotisivuilla:118709 kpl

BUONA SERA - FAQ

eli 15 useimmiten kysyttyä kysymystä yksityistilaisuuksiin liittyen.

Olemme alle koonneet usein kysyttyjä kysymyksiä, joista käy ilmi toimintatapamme. Asioista on helpompi sopia jatkossa tarkemmin, kun perusasiat ovat jo ennalta tilaajan tiedossa. Tämä helpottaa yhteistyötämme myös keikalla. Lähestulkoon kaikesta voidaan aina sopia ja vastaamme mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiinne. Ottakaa vain rohkeasti yhteyttä!

1) Miksi meidän pitäisi valita Buona Sera? Olemme varma valinta silloin kun haluatte, että tilaisuudessanne on joku positiivisesti yllättävä kohokohta, jotain mikä saa tanssilattian täyteen ja paikan täyttymään hyvästä ja hyvin esitetystä musiikista. Olemme luotettava, kokenut ja tasokas ryhmä, jonka intohimona on soittaminen ja esiintyminen. Toimintatapamme on selkeää ja panostamme sujuvaan toimintaan. Olemme aina saaneet hyvää tai erittäin hyvää palautetta.

2) Koska ja kuinka varaan bändin? Tiedustelut ja varaukset bändille kannattaa tehdä pian sen jälkeen, kun tilaisuuden päivämäärä ja paikka ovat selvillä. Vaikka bändimme on lähtenyt joskus keikalle ihan päivänkin varoitusajalla, on kaikkien kannalta mukavampaa, kun olemme sopineet keikasta hyvissä ajoin. Buona Seran tavoitat hyvin joko s-postilla, puhelimitse tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

3) Teemmekö kirjallisen sopimuksen? Aina jos tilaaja niin haluaa. Meille riittää myös sähköpostitse tai puhelimitse tehty varaus.

4) Miten kauan keikkanne kestää ja miten pidätte taukoja? Useimmiten Buona Sera soittaa 2 x 45 min tai 3 x 45 min. Tauot ovat settien välissä, yleensä n. 15-30 min, ellei muuta sovita.

5) Milloin bändi tulee paikalle? Buona Sera on paikalla noin tuntia ennen sovittua aloitusajankohtaa, ellei muuta sovita. Roudaus ja pystytys suoritetaan aina mahdollisimman ripeästi, ylimääräistä huomiota herättämättä.

6) Tilaisuuden aikataulu. Bändi aloittaa soiton ja pitää taukonsa kuten etukäteen on sovittu ja roudaa ulos heti keikan päätyttyä. Paikan päällä voidaan vielä viilata aikatauluja, jos niihin on tullut jotain pieniä muutoksia.

7) Minkälainen kokoonpano, kalusto ja laitteet bändillä on? Buona Sera on useimmiten keikalla viisihenkisenä ryhmänä johon kuuluu siis laulaja, kaksi kitaristia, rumpali ja basisti. Miehistö saattaa hieman joskus vaihdella, mutta ohjelmisto, tyyli ja taso pysyvät aina hyvänä. Soitamme omalla kalustolla johon kuuluu kaikki tarvittava laitteisto.

8) Minkälaisen tilan ja sähköt bändi tarvitsee? Tilaa tarvitsemme minimissään 4 x 3 metriä. Meille riittää kaksi pistorasiaa. Bändin soittopaikkaa sijoittaessa kannattaa ottaa myös huomioon mitä kautta bändi hoitaa roudaukset.

9) Voimmeko hyödyntää bändin äänentoistolaitteita? Mikrofonimme ja PA:mme ovat käytettävissänne puheita, juontoja ja taustamusiikkia varten silloin, kun bändin laitteet ovat kasattuna. Ennen bändin tuloa ja bändin lopetettua, äänentoistoon kannattaa varata omat tai paikan laitteet. Taukomusiikkia varten tarvittavan soittimen ja musiikin hoitaa tilaisuuden järjestäjä. Bändin soittimet ovat henkilökohtaisia työkalujamme, joita käyttävät vain ja ainoastaan bändin jäsenet.

10) Mitä biisejä bändi soittaa keikalla? Esitämme niitä kappaleita, mitkä ovat listattuina biisilistaamme. Keikan aikana seuraamme yleisön fiilistä ja soitamme musiikkia tunnelman ja tilanteen mukaan. Settilistat teemme aina poikkeuksetta itse, mutta mainitkaa ihmeessä, jos listallamme on jotain ehdottomia suosikkeja, niin otamme ne toki huomioon keikalla.

11) Soitatteko pyynnöstä muutakin, kuin omaa ohjelmistoanne? Mahdollisesti, mikäli kappale on meille ennestään tuttu ja ollaan sitä joskus esitetty. Biisilistamme on valmiiksi melko laaja, joten emme treenaa keikoille erikseen uusia biisejä. Suosittelemmekin, että tyylistämme poikkeavat biisitoiveet, jotka eivät kuulu ohjelmistoomme, hoidetaan muulla tavoin.

12) Kuinka lujaa soitto tulee? Pyrimme aina säätämään ja sovittamaan äänenvoimakkuuden tilan mukaan. Live rock´n roll -bändistä tulee aina jonkin verran meteliä ja todella "hissutellen" on hankala soittaa ja silloin koko live-bändin ideakin menisi hieman hukkaan. Kaikissa muissa laitteissamme, paitsi rummuissa on äänenvoimakkuuden säätö, joten rumpujen volumetaso on jokseenkin vakio. Eli bändin äänenvoimakkuus säädetään aina rumpujen mukaan.

13) We Want More! Onnistuuko? Aina on onnistunut, mikäli asioista sovitaan ja aikataulu antaa periksi. Lisäsetistä voimme sopia tarvittaessa vielä paikan päälläkin.

14) Haluamme tarjota bändille ruokaa ja juomaa, milloin haluatte syödä? Keikkapäivä voi ajomatkoineen, roudauksineen kaikkineen olla joskus pitkäkin ja olemme erittäin iloisia ja soitamme entistäkin paremmin, jos haluatte tarjota meille myös hieman ruokaa ja taukojuomaa. Bändille ei tarvitse kattaa erikseen, vaan olemme omatoimisia ja voimme hyvin syödä henkilökunnan taukotiloissa tms. Roudatessa ja rokatessa tulee aina kuuma, joten taukojuoma on aina myös tervetullutta! Syömme mieluiten ensimmäisellä tauolla, jos mahdollista.

15) Jos tilaisuus peruuntuu tai bändi joutuu perumaan? Ilmoitathan viipymättä jos tilaisuus peruuntuu tai siirtyy! Sairaustapausten varalta meillä on varajäsenistö sekä yhteistyökumppaneita. Bändi peruu keikan vain Force Majeure -tapauksessa. Tällä ylivoimaisella esteellä tarkoitetaan sopimuksen teon jälkeen sattuvia tapahtumia; joihin sopimuspuolet eivät voi vaikuttaa ja jotka eivät olleet sopimusta tehtäessä ennakoitavissa ja jotka estävät sopimuksen täyttämisen kokonaan tai osaksi tai tekevät sen kohtuuttoman vaikeaksi.

Keikan jälkeen kiitämme osaltamme ja kumarramme. Toivomme, että olette olleet mahdollisimman tyytyväisiä ja viihtyneet ja että vielä jossain kohtaamme. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jonka voitte antaa esim. sähköpostilla ja toivomme lisäksi, että haluatte suositella meitä muillekin.